Nu også som e-bog

Kort før udgivelsen af bogen fik jeg en email fra et par i Jylland. De havde læst om bogen i påskens Jyllandsposten og skrev:

Vi har læst artikel i dagens Jyllandspost og er interesseret i emnet. Vi er selv i færd med at downsize og i den forbindelse har vi skilt os af med mange mange bøger – og har næsten udelukkende købt e-bøger de sidste ca 5 år, da de fylder mindre i reolen 😊
Det leder frem til mit spørgsmål; kommer “Skal du ta’ det hele med dig?” som e-bog?”

Og stor var min glæde, da jeg kunne svare, at det gør den.

Deres svar er i sig selv et godt tip: For hvis vi ikke får plads til så mange bøger det næste sted, er det en glimrende strategi at købe ebøger i stedet! De fylder ikke så meget, de er nemme at have med sig, og man kan stadig se billeder mv uden problemer. Det eneste er, at det taktile forsvinder lidt, men en lang række bøger er man ikke nødvendigvis interesseret i at have stående på reaolen, når man en gang har læst dem.

Nu kan du finde den som ebog her hos Forlaget Frydenlund.

Vi havde selv godt 3800 bøger i den gamle skole. mange af dem gav vi væk, især kom to meget store sendinger af sted til hhv Vartov i København, der netop havde indrettet et nyt rum til bibliotek og manglede 10 hyldemetre, og til Statsfængslet Storstrøm, som kort forinden havde åbnet for indsatte, der havde brug for bøger i deres bibliotek.

Vores held! i lejligheden og i pulterrummet har vi nu tilbage ca 800 bøger, hvoraf halvdelen er fagbøger, og den anden halvdel skønlitteratur. Svært at vælge. en heldigvis har vi et godt bibliotekssystem i danmark.

Husk, at her kan du også låne ebøger i e-reolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *