Nye døre åbner sig, når man flytter

I et interview i Familie Journalen, der blev bragt her i juni, blev det endelig tid til at fortælle om alt det gode, der sker, når man åbner sig mod de nye muligheder, som byder sig til, den dag man ender med at flytte til et mindre arbejdskrævende bolig. man får tid til at danne nye relationer, tid til sysler, man har måttet udskyde, fordi der altid har været noget andet “pligt”, der skulle overstås først – en have, der skulle luges, en tagrende, der skulle tømmes, vinduer, der skulle slibes og males.

I artiklen, som den drevne journalist Ulla Abildtrup har skrevet, nævner jeg mange af de ting, som der er blevet tid til nu, og jeg glæder mig dagligt over dem:
Jeg får læst bøger, jeg får badet i sommerperioden i Øresund, jeg bader sammen med barnebarnet på 6 år i vores lille svømmehal i ejerforeningen den dag om ugen, som vi har hende, Peter og jeg går i biografen, vi tager til arrangementer i Indre By, der er kortvarige uden at bekymre os om transporten, for nu er der ikke flere timer hjem, som vi tidligere havde. Ja, og så blev der også tid til en tur på Bakken!
Vi har fået nye bekendtskaber i den ejerforening, vi er flyttet ind i – jeg har en fast dag at gå sammen med en halv snes andre – vi går en time hver mandag ad forskellige ruter i nærområdet og får vendt stort og småt.

Der er virkelig mange døre, der har åbnet sig, efter at vi lukkede den sidste dør i Maglebrænde.
Det bedste er helt klart kontakten til børn og børnebørn, som er blevet meget nemmere, meget hyppigere og meget mindre besværlig: Tidligere kom de gerne en weekend, der krævede planlægning længe før. Nu kommer de fordi en halv time efter et tandlægebesøg i nærheden, eller til søndagsmiddag.
Noget jeg virkelig har savnet.

Læs hele artiklen her:

Når man lukker en dør åbner der sig en ny | Familie Journal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *