Bogen i TV2Øst – se videoen fra seniorfællesskabet Sundhaven

HVAD SKAL DU TAGE MED DIG? HVOR SKAL DU FLYTTE HEN? HVAD MED ET SENIORFÆLLESSKAB?
Store spørgsmål for mange seniorer, der har besluttet at downsize og finde noget mindre. Ikke nødvendigvis den sidste bolig, men blot den næste, mindre bolig.
Jeg blev forleden interviewet til @tveast om at være i tide.

Se hele videoindslaget ved at klikke på denne linje HER

Alt for mange kommer for sent i gang.
Mit budskab er, at man skal prøve at begynde væsentligt, før man tror det. Gerne et par år efter, at de sidste børn er flyttet hjemmefra. Begynde at rydde op, skille sig af med det, der alligevel ikke skal med videre, den dag, I beslutter jer for at finde noget mindre.

At udskyde oprydningen kan være fatalt. Omstændigheder, som du ikke har indflydelse på, kan pludselig ændre din livsbane og bestemme for dig, hvor hurtigt, du skal finde noget andet. Sygdom, dødsfald eller en sen skilsmisse. Kræfter, der blir færre og træthed ved den evindelige vedligeholdelse, som forhindrer dig i at sætte dig i solen og læse en bog, fordi der altid er en tagrende, der skal renses, et rosenbed at luge.

Begynd i tide. Det giver så megen frihed og lettelse

Undervejs i vores proces kiggede vi på Sundhaven på Falster. Dejligt sted, men for langt fra vores børn, som vi prioriterede at flytte tæt på.
Forleden var jeg så tilbage og så, hvor godt bofællesskabet er blevet, og hørte, hvor glade beboerne er for at have indtaget de 31 boliger. Vi selv valgte et andet seniorfællesskab, et ejerfællesskab i København med 156 lejligheder.

Se hele videoindslaget ved at klikke på denne linje HER

foto: tv2øst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *